sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

I'm here again, with delicious Mud cake !

Heippa!

Pitkän tauon jälkeen olen täällä taas jakamassa reseptejä, jotka olen kokenut hyväksi :) 
Nyt haluaisinkin kysyä teiltä, että olisiko teillä jotain toive postauksia tai jotain leivonta ehdotuksia ? Mutta mennään itse asiaan, eli reseptiin jonka tulin jakamaan teille ! Tänään kokeilu vuorossa oli yksi omista lemppareista nimittäin Mud Cake, toivottavasti pidätte !





Valmistusaineet


200g Tummaa leivontasuklaata
200g Voita
4kpl Kananmunaa
2dl Sokeria
2½ dl Vehnäjauhoja
1tl Leivinjauhetta

Valmistusohje

  • Kuumenna uuni 200 asteeseen. 
  • Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. 
  • Sulata suklaa ja voi ja kaada munasokeriseokseen. 
  • Sekoita kuivat aineet keskenään ja sekoita varovasti joukkoon. 
  • Kaada seos voideltuun, jauhoitettuun pyöreään vuokaan (n. 24-26cm).

Paista uunin alatasolla n. 15-20 min. Mud Cake jää sisältä löysähköksi ja jähmettyy hieman jäähtyessään. Jäähdytä kakku hyvin ennen tarjoilua, ensin huoneen lämmössä, sitten jääkaapissa.

Vinkki! Mud Caken idea on, että kakku on sisältä "raaka" ja vain reunoilta paistunut. Jäähtyneenä sitä on helpompi käsitellä ja jääkaappikylmänäkin maistuu hyvälle. Kakun voi hyvin valmistaa päivää ennen tarjoilua. 






2 kommenttia:

  1. Oi, mutakakku on yks mun lemppareista! :) joku kiva juustokakun ohje ois jees, joku vähä erikoisemman makuinen ehkä :3

    Kk-kohtikauneutta.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä todella hyvää :) kiitos vinkistä! Keksinkin jo yhden mitä täytyy kokeilla, jos se onnistuu jaan sen heti seuraavassa postauksessa :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ❤